Om oss

Från en förälder till den andra..

Miniware är både passionerad för design och familj och är skapand av man och hustru designduon Adam och Ai Su Bonnier. När deras första barn föddes 2013 längtade båda föräldrarna efter en bättre matlösning för sin lilla, något funktionellt, vackert, helt naturligt och miljövänligt. De ville ha en produkt som kunde utvecklas pararellt med barnets utveckling. Eftersom de nuvarande alternativen i barnporslin inte var upp till deras standard, skapade de tillsammans Miniware. Deras gemensamma passion för premium heminredning, hållbarhet och en hälsosam familjelivsstil är vad som driver utvecklingen av Miniware. 

 

family miniware

Ergonomisk design med en premium-touch

Miniware förenar den industriella designen och den mångkulturella bakgrunden från Adam och Ai Sus svensk-taiwanesiska partnerskap. Den eleganta, moderna stilen och fridfulla färgpaletten visar upp maten och en upplevelse som överskrider kultur och geografi.. 

Deras gemensamma passion för premium heminredning, hållbarhet och en hälsosam familjelivsstil är vad som driver utvecklingen av Miniware. .

 

Miniware designers

Blickarna framåt..

Miniware integrerar naturliga, hållbara, och en vacker design i en matningslösning för dagens förälder och barn.

"Vi skapade Miniware för att möta de utmaningar som föräldrar och bebisar ställs inför under självmatningsträning och för att ha en lågpåverkande, miljösäker produkt som är bra för jorden från produktion till kassering. Vi har adderat många funktioner till Miniware för att göra det enkelt under självmatnings-lärandet, skapa föräldergodkända designs för sund barndomsutveckling."

 

Med kärlek från Miniware!