Om oss

FRÅN EN FÖRÄLDER TILL DEN ANDRE!

Miniware är passionerad för både familj och design och är resultatet av man och hustru designduon Adam och Ai Su Bonnier. När deras första barn föddes 2013 längtade båda föräldrarna efter en bättre matlösning för sin mini, produkter som var funktionella, vackra och samtidigt helt naturliga och miljövänliga. De ville ävem ha en produkt som kunde användas långsiktigt och utvecklas tillsammans med barnets utveckling. Eftersom de dåvarande alternativen i barnporslin inte var upp till deras standard, skapade Adam och Ai Su tillsammans Miniware. Deras gemensamma passion för premium heminredning, hållbarhet och en hälsosam familjelivsstil är vad som driver utvecklingen av Miniware än idag. 
 
family miniware

FUNKTIONELL PREMIUM DESIGN

Miniware förenar den industriella designen och den mångkulturella bakgrunden från Adam och Ai Sus svensk-taiwanesiska partnerskap. Den eleganta, moderna designen och harmoniska färgpaletten lägger fokuset på maten och en upplevelse som överskrider kultur och geografi.
 
Miniware designers

BLICKARNA FRAMÅT

Miniware integrerar naturliga och hållbara materialval med en vacker design i en matningslösning för dagens föräldrar och barn.
"Vi skapade Miniware för att möta de utmaningar som föräldrar och barn ställs inför under självmatningsträning och för att ha en lågpåverkande, miljösäker produkt som är bra för både barnen liksom jorden från produktion till kassering. Vi har adderat många funktioner till Miniware för att göra det enkelt under självmatnings-lärandet, skapa föräldergodkända designs för sund utveckling."
 

MED KÄRLEK FRÅN MINIWARE!