HÅLLBARHET

ETT KÄRNVÄRDE FRÅN START.

Vi vill alltid det bästa för våra barn. Men bland de många alternativen är det nästintill oundvikligt att inte köpa barnprodukter som innehåller petrokemiska plaster, fluorescerande medel etc. för massproduktionens skull eller för att följa trender. Det är därför Miniware är pionjärer på marknaden när det gäller att skapa smarta designlösningar med porslin och måltidstillbehör för baby och barn som är vackra, harmoniska samt giftfria och 100% växtbaserade.
 

ANLEDNINGAR TILL ATT ÄLSKA MINIWARE

1. PLA naturlig polymjölksyra, 100% vegetabilisk stärkelse

Vi är de enda produkterna på marknaden som är gjorda av icke genetiskt modifierade växter, utan några petrokemiska tillsatser och inga toxiner, utan helt naturliga. Våra produkter kan brytas ned biologiskt i en miljö med hög temperatur och hög luftfuktighet, vilket är mer vänligt mot miljön.

2. Montessori-lärare certifiering - The Healthy Meal Set

De enda produkterna som följer med barnet i alla stadier av tillväxt och därmed förlänger livslängden. Servisen, dryckesmuggarna, skedar etc. kan tas isär och byggas ihop på olika sätt för att användas för flera ändamål och under en längre tid.

3. Amerikansk design med ett estetiskt inslag

Skapad av den svenska designern Adam Bonnier och hans fru, den taiwanesiska designern Ai Su. Miniware har ett minimalistiskt estetiskt utseende som låter maten och ätandet stå i fokus.

4. Internationell teknik, världssäkerhets-certifiering

Förbättrad med den senaste europeiska tekniken, till skillnad från PLA på marknaden, är Miniware mer hållbart och motståndskraftigt mot höga temperaturer! Taiwan - SGS, USA - FDA, Tyskland - LFGB säkerhets-certifiering.

5. Patenterad - den enda avtagbara och starka sugfoten

Varje tallrik är utrustad med en exklusiv och välfungerande patenterad sugfot som passar en stor yta, sugfoten är testad och passar Nomi och Stokke matstolar. 

GIFTFRITT ÄR DET BÄSTA VALET FÖR DITT BARN

Miniware är först med att lansera rena, naturliga PLA-serviser för barn. Trendiga pastellfärger, mångsidig användning samt funktionell omvandlingsservis som växer pararellt med barn. Alla aspekter av produktdesignen är miljömedvetna och vår PLA-serie är baserad på naturlig polymjölksyra. Produkten är av högsta hållbarhet och vi insisterar på att ingen plast tillsätts, vilket gör produkterna naturliga och säkra.

Miniware är älskat i mer än 20 länder runt om i världen, inklusive USA, Kanada, Japan, Sydkorea och runtom i Europa, och når fler och fler föräldrar som letar efter bekvämlighet, design, barnsäkerhet med miljötänk.

VARFÖR ÄLSKAR VI PLA?

Sammansättningen av naturlig polymjölksyra (även känd som PLA) kommer från 100% växtpolymjölksyra, som polymeriseras från naturliga växtextrakt och tillverkas i Taiwan. Vi väljer noggrant ut råvarorna i PLA för att säkerställa att källan och processen är vänliga mot barnen och miljön.

1. Förnybar skörd varje år utan att slösa jordresurser.
2. Inga problem med genetisk modifiering, inget jordbruksmonopol och miljöskador.
3. Godkänt av ett antal gatekeeping-standarder: respekt för mänskliga rättigheter
och arbetsnormer, resursinsatser, produktions- och processhantering för att förbättra hållbarheten och aktivt hantera biologisk mångfald.
Vi är engagerade i den "cirkulära ekonomin Cradle to Cradle" för en hållbar miljö, och tillhandahåller minimalistisk barnservis som kan stå sig genom tiderna. Med uppdraget att skydda naturens sociala ansvar, överväger vi förnyelsecykeln från källan till produktdesign. PLA-råvaror kommer från 100% växtbaserade resurser och kan brytas ned naturligt. Om du inte längre använder Miniware kommer den växtbaserade PLA-servisen att återvända till jorden, så att miljön där barnet växer inte medför föroreningar och börda.
  • Material: 100% ren naturlig växt: ingen mjukgörare, formaldehyd och melamin, säkrare att använda och lättare att bryta ned.
  • Transparenta råvaror: Inga problem med genetisk modifiering, inget jordbruksmonopol och miljöskador.
  • Flera gatekeeping-standarder: respekt för mänskliga rättigheter och arbetsnormer, resursinsats, produktions- och processhantering för att förbättra hållbarheten och aktivt hantera biologisk mångfald.
  • Antifett: Produkterna är mycket enkla att rengöra, och inga kemiska diskmedel eller matfläckar fastnar i ytan, vilket eliminerar alla typer av rester och minskar risken för bakterietillväxt.
  • Tåligare än silikonservis: Silikonserviser blir lätt missfärgade eller klibbiga efter att ha använts ett tag, PLA förblir lika mjuk och smidig under lång tid.
  • På grund av det helt naturliga materialet rekommenderar vi att använda naturligt diskmedel som inte innehåller enzym för rengöring, då livslängden kan förlängas.
  • Produkterna är inte lämpliga för ånga och ultraviolett desinfektion.

INTERNATIONAL QUALITY INSPECTION CERTIFIED