Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.

SOMMARREA! Upp till 30% på ALLT med rabattkod "SOMMAR30" Fri frakt över 349kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få 15% på ditt första köp!

Shoppingkorg 0

Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Du är 349 kr ifrån fri frakt
Keine weiteren Produkte zum Kauf verfügbar

Ist dies ein Geschenk?
Zwischensumme Kostenlos
Versand, Mehrwertsteuer und Rabattcodes werden an der Kasse berechnet

Du kan lita på Miniware

Giftfria och säkra material för dina nära och kära samt för miljön

Vi arbetar tätt med pålitliga partners och materialleverantörer, och sätter alltid säkerheten först.

Vårt löfte

Vad är ett ansvarsfullt varumärke?

Vi är djupt engagerade i att säkerställa att våra kunder, särskilt barn, får de mest lämpliga och användbara produkterna samtidigt som vi prioriterar både individers och miljöns välbefinnande.

Kunskap och ansvar

Att lägga grunden för en hållbar livsstil

Vi erbjuder föräldrar ett sätt att sömlöst integrera miljövänliga och ekologiska produkter i sitt barns dagliga liv som främjar utveckling och självständighet.

om oss

Två produktdesigners blev föräldrar

Miniware löser problem som moderna föräldrar möter när de vill uppfostra friska barn som äter självständigt.

Banbrytande växtbaserade innovationer för de små

På Miniware kombinerar vi vår djupa förståelse för barns fysiska och emotionella behov med vår expertis inom miljövänliga, växtbaserade material samt ergonomiska designlösningar. Vi erbjuder inte bara baby- och barnprodukter; vi formar en säkrare och mer hållbar framtid för våra barn och miljön.

Från naturens bästa till ditt bord

100% växtbaserad servis gjord på rotfrukter!

Tack för att du stödjer Miniware i vår miljövänliga, växtbaserade matningsrevolution!

Med avancerad europeisk teknologi är vår PLA-servis hållbar och värmetålig. Till skillnad från andra naturliga material, som trä eller keramik, motstår våra produkter skador vid rätt skötsel.

För att uppnå fullständig spricksäkerhet skulle vi behöva blanda vårt PLA med potentiellt skadliga plaster såsom melamin, vi prioriterar barns och planetens hälsa samt säkerhet och anser detta vara det viktigaste. Vi hoppas att du håller med! Vår PLA-servis är 100% växtbaserad - gjord på rotfrukter!

Vad består våra produkter av?

Växtbaserat PLA

PLA (polylactic acid) är ett växtbaserat plastalternativ som är mycket hållbart men ändå miljövänligt. PLA som används för att skapa Miniwares produkter härstammar från rotfrukten kassava, en lågpåverkande och förnybar resurs. Inga kemikalier används vid tillverkningen av vårt PLA, vilket gör dem 100% växtbaserade, livsmedelssäkra och giftfria även när de bryts ner efter användning.

Livsmedelsgodkänd Silikon

Våra produkter använder livsmedelsgodkänt silikon av högsta kvalitet, noggrant utvalt för sin mjuka och följsamma natur. Genom att prioritera detta högkvalitativa material säkerställer vi inte bara maximal säkerhet utan erbjuder också produkter som är exceptionellt hållbara, designade för långvarig användning.

Hållbarhet för oss

Vi arbetar för hållbarhet på flera sätt

När vi designar våra produkter tänker vi på hela produktresan, från början till slutet. Dels genom att designa produkter som kan användas under flera tillväxtfaser med utbytbara accessoarer, dels genom att använda tillvägagångssättet "cradle-to-cradle" ser vi till att produkterna inte skadar miljön efter att de har använts.

Vi är stolta över att vår metod undviker sekundär förorening. Vårt mål? Att skapa produkter som respekterar vår värld i varje steg.