Hållbarhet

Hållbarhet - Ett kärnvärde från start.

Vi vill alltid det bästa för våra barn. Men bland de många alternativen är det oundvikligt att sluta köpa barnomsorgsprodukter som innehåller petrokemiska plaster, fluorescerande medel etc. för massproduktionens skull eller för att följa trender.
Det är därför Miniware är pionjär när det gäller att skapa smarta designlösningar som är vackra, harmoniska, giftfria och 100 % växtbaserade porslin och tillbehör för baby och barn.
 

ANLEDNINGAR TILL ATT ÄLSKA MINIWARE!

1. PLA naturlig polymjölksyra, 100% vegetabilisk stärkelse

De enda produkterna på marknaden som är gjorda av icke genetiskt modifierade växter, utan några petrokemiska tillsatser och inga toxiner. Det kan brytas ned biologiskt i en miljö med hög temperatur och hög luftfuktighet, vilket är mer vänligt mot jorden.

2. Montessori-lärare certifiering, växande barns tallrik design

De enda produkterna som följer med barnet i alla stadier av tillväxten och förlänga livslängden. Servisen, vattenkopparna, skedar, etc. kan tas isär och användas för flera ändamål.

3. Amerikansk design med ett estetiskt inslag

Skapad av den svenska designern Adam Bonnier och hans fru, den taiwanesiska designern Su Ai. Miniware har ett minimalistiskt estetiskt utseende för både vuxna och barn.

4. Internationell teknik, världssäkerhets-certifiering

Förbättrad med den senaste europeiska tekniken, till skillnad från PLA på marknaden, är Miniware mer hållbart och motståndskraftigt mot höga temperaturer! Taiwan - SGS, USA - FDA, Tyskland - LFGB säkerhets-certifiering.

5. Den enda avtagbara starka sugfoten

Varje tallrik är utrustad med en exklusiv patenterad sugkopp för stor area, som är testad och passar Nomi och Stokke matstolar. 

GIFTFRITT ÄR DET BÄSTA VALET FÖR DITT BARN

Miniware är först med att lansera rena, naturliga PLA-serviser för barn. Moderiktiga pastellfärger, mångsidig användning och iscensatt omvandlingsservis som växer pararellt med barn; alla aspekter av produktdesign är miljömedvetna och vår PLA-serie är baserad på naturlig polymjölksyra. Produkten är av högsta hållbarhet och insisterar på att ingen plast tillsätts, vilket gör produkterna naturliga och säkra. The Healthy Meal är lämplig för BLW i ett stort område och har certifierats av montessori-lärare. Bebisen kan använda kronbladstallriken för att känna till originalmaten från tidig ålder. I det bekväma föräldralivet har föräldrarna inga bekymmer och känner barnets tillväxt med hjärtat.


Miniware är älskat i mer än 20 länder runt om i världen, inklusive USA, Kanada, Japan, Sydkorea och de flesta europeiska länder, och når fler föräldrar som letar efter bekvämlighet, design och fred med miljön.

VARFÖR ÄLSKAR VI PLA?

Sammansättningen av naturlig polymjölksyra (även känd som PLA) kommer från 100 % växtpolymjölksyra, som polymeriseras från naturliga växtextrakt och tillverkas i Taiwan. Vi väljer noggrant ut råvarorna i PLA för att säkerställa att källan och processen är vänliga mot miljön och samhället.

1. Förnybar skörd varje år utan att slösa jordresurser.
2. Inga problem med genetisk modifiering, inget jordbruksmonopol och miljöskador.
3. Godkänt av ett antal gatekeeping-standarder: respekt för mänskliga rättigheter
och arbetsnormer, resursinsats, produktions- och processhantering för att förbättra hållbarheten och aktivt hantera biologisk mångfald.
Vi är engagerade i den "cirkulära ekonomin Cradle to Cradle" för en hållbar miljö, och tillhandahåller minimalistisk barnservis som kan stå sig genom tiderna. Med uppdraget att skydda naturens sociala ansvar, överväger vi förnyelsecykeln från källan till produktdesign. PLA-råvaror kommer från "växtbaserade resurser" och kan brytas ned naturligt. Även om du inte längre använder Miniware en dag kommer den växtbaserade PLA servisen att återvända till jorden, så att miljön där barnet växer inte medför föroreningar och börda.
  • Material 100 % ren naturlig växt: ingen mjukgörare, formaldehyd och melamin, säkrare att använda.
  • Transparenta råvaror: Inga problem med genetisk modifiering, inget jordbruksmonopol och miljöskador.
  • Flera gatekeeping-standarder: respekt för mänskliga rättigheter och arbetsnormer, resursinsats, produktions- och processhantering för att förbättra hållbarheten och aktivt hantera biologisk mångfald.
  • Antifett: Det är mycket bekvämt att rengöra, och ytan lämnar inte kemiska lotioner, kortfläckar eller matfläckar, vilket kan eliminera alla typer av rester och minska risken för bakterietillväxt.
  • Tåligare än silikonservis: Silikonserviser kommer att vara missfärgade eller klibbiga efter att ha använts ett tag, och PLA kommer att förbli lika mjuk och smidig under lång tid.
  • *Eftersom det helt naturliga materialet rekommenderas att paras ihop med en naturlig lotion som inte är enzym, kan livslängden förlängas.
  • *Den är inte lämplig för ånga och ultraviolett desinfektion. Det rekommenderas att använda non-enzym lotion för att rengöra den direkt som vuxenskålen.

INTERNATIONAL QUALITY INSPECTION CERTIFIED